Betrouwbaar medium

Het belang van een betrouwbaar medium

Een medium fungeert als tussenpersoon tussen de levenden en de doden. Vaak zoeken mensen die het verlies van een dierbaar familielid of een dierbare vriend niet hebben kunnen verwerken hulp bij een medium. Deze zou kunnen helpen om in contact te komen met deze overledene en eventuele onopgeloste zaken kunnen afsluiten. Dit kan de nabestaanden helpen om iemands dood een plek te geven. Echter, is dit natuurlijk een zeer gevoelige en kwetsbare situatie, waarbij het zeer belangrijk is dat de betreffende nabestaande in goede handen, bij iemand die een betrouwbaar medium is en die je niet op zal lichten.

betrouwbaar-medium

Waar vind je een medium?

Het vinden van een medium is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Het kan echter wel een lange tijd duren om een medium te vinden dat geschikt is voor jou en die bij jou past. Het is belangrijk dat je iemand vindt die jou op je gemak stelt. Een mooie manier om dit te ontdekken is via een paranormale beurs. Let hierbij echter wel goed op. Op dergelijke beurzen vind je vaak mensen die vooral winst willen maken en een slaatje willen slaan uit andermans verdriet of behoefte aan contact met een overleden dierbare. Deze personen zullen je niet kunnen helpen of de antwoorden geven waar je naar op zoek bent. Luister daarom altijd naar je gevoel en naar je intuïtie bij het zoeken van een medium.

 

Hoe kies je een medium?

Wanneer je op zoek gaat naar een medium, is het van belang dat je iemand uitkiest waarbij je een goed gevoel hebt, bij wie je je op je gemak voelt en waar je vertrouwen in hebt. Niet alleen het oppikken van boodschappen is belangrijk bij een medium, maar ook zijn of haar capaciteit om te kunnen bepalen welke boodschappen wel of niet relevant zijn voor de nabestaande. Om ervoor te zorgen dat je terechtkomt bij een medium dat jou op een optimale manier kan helpen met hetgeen waar je naar op zoek bent, kan het raadzaam zijn om in je omgeving na te vragen of er mensen zijn die ervaring hebben met een medium, en hoe dit medium bevallen is. Op deze manier kan je voor jezelf bepalen of dit medium wel of niet bij jou past.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>