Frituren op een gezonde manier met de AirFryer!

U denkt nu misschien, hoe kan frituren nou in hemelsnaam gezond zijn? Nou, dat kan met de nieuwe AirFryer! In deze nieuwe frituurpan kunt u uw snacks als bitterballen, frikadellen en kroketten op dezelfde heerlijke manier klaarmaken als in de traditionele frituurpan, alleen dan helemaal anders. Met behulp van een speciale techniek, waarbij gebruik gemaakt wordt van hete lucht, kunt u in de AirFryer op een gezonde manier uw snacks bereiden. Geen gebruik meer maken van ongezonde frituurvet of olies, maar met behulp van hete lucht uw snacks net zo lekker klaarmaken in de AirFryer XL! U moet het een keer geprobeerd hebben.

Waarom zou ik een AirFryer kopen?

Er is een heel arsenaal aan argumenten waarom u de AirFryer zou moeten kopen ter vervanging van uw oude frituurpan. Ten eerste, geen vieze frituurlucht meer! De AirFryer is vrijwel geheel geurloos en doordat u geen frituurvet gebruikt kunt u ook geen frituurvet ruiken. Daarnaast is de AirFryer meer dan alleen een frituurpan, u kunt er namelijk ook in koken, bakken of grillen! De ene avond een lekkere frikadel speciaal uit de AirFryer, een dag later een Pavlova of misschien wel Spareribs. Hierdoor is de AirFryer een multifunctioneel toestel wat u elke dag kunt gebruiken!

AirFryer

Hoe werkt de AirFryer?

Dankzij de snel circulerende hete lucht en door gebruik te maken van een perfecte temperatuurbalans, wordt uw eten op een gezonde en lekkere manier klaar gemaakt! De AirFryer warmt super snel op, waardoor u niet lang hoeft te wachten om uw eten klaar te maken. Verder zijn de onderdelen van de AirFryer geschikt om in de vaatwasser te gaan waardoor schoonmaken een eitje is. De buitenkant van de AirFryer wordt niet warm, waardoor deze ook zeer kindvriendelijk is. Koop vandaag nog de AirFryer voor bij u in huis en geniet van heerlijke maar vooral makkelijke en gezondere snacks!

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>